Stageprikbord

Marketing, Fondsenwerving (W2398-6447)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Amersfoort (Utrecht)
Stage
Bedrijfskunde | Management / Marketing | Sales
250,- per maand
01-06-2018
5 maanden
HBO


Stichting CliniClowns NL
07-03-2018
 
Opdrachtomschrijving:

De unit Fondsenwerving van de afdeling Marketing is verantwoordelijk voor fondsenwerving in zowel de particuliere als zakelijke markt. De Fondsenwervers voor de zakelijke markt houden zich bezig met fondsenwervende activiteiten gericht op het bedrijfsleven en het stimuleren van acties. Voor de zakelijke fondsenwerving hebben we plaats voor een stagiair die onder andere de acties gaat begeleiden en ondersteunen.

Kerntaken:

Je ondersteunt de Fondsenwervers bij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van sponsoring en acties, waarbij de nadruk ligt op het begeleiden en ondersteunen van door particulieren, scholen en bedrijven georganiseerde acties. Die acties zijn zeer gevarieerd en kunnen van alles zijn: een sponsorloop, een buurtfeest of de verkoop van zelfgemaakte artikelen.

Vereisten:

Je studeert een relevante studie zoals Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde op minimaal HBO- niveau en je bent minstens vijf maanden beschikbaar voor minimaal vier dagen per week. Je bent enthousiast, weet van aanpakken en hebt een proactieve instelling. Verder kun je goed plannen en organiseren en uitstekend zelfstandig werken. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns.

Interesse?
Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, HR adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem contact op met Alexandra van den Top, Fondsenwerver, via Alexandra.van.den.Top@cliniclowns.nl.


Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Stichting CliniClowns NL t.a.v. Mevr. Annette Vonk.
Of bel ons voor meer informatie op 0334699040.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: